Nick Daniels

Nick Daniels (1996) is een gepassioneerd gitarist/docent in de regio’s Zwolle en Groningen. Op 11-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste gitaarles en was meteen verkocht aan het instrument. Een paar jaar later begon Nick op te treden met zijn eerste bandjes, rond zijn 15werd hij gevraagd om een paar uur in de week gitaarlessen te geven. Hier ontstond zijn passie voor het les geven.

Nick is een gitarist met veel muzikale interesses en vaardigheden. Zo speelt hij elektrische gitaar bij verschillende pop/rock/ indie bandjes, begeleid hij verschillende zangeressen, speelt in een gipsyjazz band en heeft een akoestische soloplaat uit gebracht met maar liefst 12 akoestische fingerstyle stukken.

Daarnaast studeert Nick aan zijn laatste jaar op het conservatorium.

Nick: “ik heb erg veel geleerd in deze tijd! Niet alleen hoe je heel erg goed wordt op je instrument maar ook hoe je andere mensen gitaar spelen het best kunt aanleren. Dit plus de jaren die ik al lesgaf voor en tijdens mijn studie heeft mij er erg laten inzien dat geen enkele leerling hetzelfde is. De een heeft van natuur een hele grote aanleg voor muziek en wil heel graag erg goed worden en de ander vindt het gewoon heel erg leuk om de gitaar vast te houden en mooie klanken voort te brengen.

Voor mij staat de leerling centraal en passen we de lesmethodiek aan op wat mijn leerling nodig heeft zo dat we samen een leuke, fijne, leerzame en boven al een muzikale les voortbrengen.”

Tel: 06 39792874